Ayakkabı ModelleriGenel

Nursace 2011 Bayan Ayakkabı Modelleri (Resimli)


Nursace Yüksek Topuklu Ayakkabı Modeli
Nursace Ucu açık Siyah renkli Topuklu Ayakkabı Modeli

Nursace Bot Modelleri

Nursace Bağcıklı Ayakkabı Modelleri Sivri Topuklu

Abiye ayakkabı modelleri olarak verilen bu seride Nursace abiye ayakkabıların narinliği ve kibarlığı ile bağcıklı abiye ayakkabı türlerini sergileme imkanı buldum. Abiye markaları tabiki gece kıyafetlerinin ve balo ve trenlerin vazgecilmez ürünleridir. 2011 abiye ayakkabı modelleri nursace ayakkabı modelleri ile daha şık ve topuklu türleri ile revaşta olan abiye ayakkabılarıdırlar. Abiye ayakkabı 2011 yılında nursace ayakkabı modelleri ile popüler türlerindendir. Abiye ayakkabi fiyatlarına gelince fiyatı oldukca pahalı olduğunu ve istanbul başta olmak üzere ankarada nursace satan magaza ve toptan fabrika satış mağzası fiyatlarını sizler için bi araştırma yaptım.

Nursace 2011 fiyat kataloğunda gördüğüm fiyatlar ise 250-750 arasında ayakkabısına göre değişiklik yaptığını sezinledim. Abiye ayakkabısı olarak baktığım bu abiye ayakkabi modellerinın başlıcalarınıda sizlere sundumki bilgi sahibi olasınız diye. Ayakkabı modelleri abiye tür ve renklerine göre sıralanan ve kreasyonda yerini alan Nursace Ayakkabı kataloğu zengin çeşit ve bol ürün yelpazesi ile müşterilerine farklılık lar sunmaktadır. Nursace Ayakkabı Satan mağaza adreslerini tabiki www Nursace com adresinden ve www.kadin34.net Ayakkabı Çanta Terlik Çizme Bot Stiletto türlerinden secerek beğenebileceksiniz.

Klasik Nursace Ayakkabı Modelleri ve Kırmızı Nursace Ayakkabı
Alışveriş Merkezleri
NURSACE İLETİŞİM BİLGİLERİ
E-5 Karayolu üzeri 108.Sok. Esenyurt-Avcılar / İstanbul
telefon 212 428 69 69
Fax 212 428 66 10
NURSACE MAĞAZALARI TELEFON NUMARALARI
Nursace Ayakkabı Teşvikiye : 212 343 83 36
Nursace Ayakkabı Bağdat Cad. : 216 369 86 94
Nursace Ayakkabı Bakırköy : 212 542 16 31

İlgili Makaleler

Yorumlar 2

  1. Melike dedi ki:

    Reyhan hanım maalesef biz bu ayakkabıların satışını yapmıyoruz. Ayakkabıları sitemizde sadece tanıtıyoruz. Dolayısıyla size bu konu yardımcı olamayacağız.

  2. reyhan turgut dedi ki:

    ayakkabılarınızı çok beğendim..ancak ankarada oturuyorum..trendyoldan almak istiyorum ama ayağım 40 numara genelde 40 numaralar kalıbı küçükse olmuyor kalıbınızın küçük olup olmadığını öğrenebilirmiyim..birde ayağımın eni 38 eninden daha dar diyebilirim markanız bana olurmu. yani kalınız küçükmü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu