İkballe hayatın içinden

İkballe hayatın içinden hafta içi dört sabah birbirinden değerli konukları ve farklı konularıyla ekranlarınızda olacak. Ekranların sempatik sunucularından ikbal gürpınar yepyeni bir programla kanal 7’de ekranlara merhaba diyor. Haftanın dört sabahı ekrana gelecek ikballe hayatın içinden programında hayata dair her şeyi bulacaksınız.
Güne kanal 7 ekranıyla merhaba diyeceksiniz. Programda her sabah ikballe yeni bir güne merhaba diyecek ve uzman konuklarla yapılacak söyleşilerde dertlerinize çareler bulacaksınız. Size gerçekten değer veren sizinle ağlayan, sizinle gülen, samimi, dobra bir yapım hayatın içindenle hayattan uzak kalmayın.
İlk programda doktor feridun kunaktan bel ağrısı için yeni yöntemler öğrenecek, Hürriyet hanımla pasta hazırlayacak ve filiz hanımlada en güzel dantel örneklerini yapacaksınız. Ayrıca programda özel motif halk oyunlarından muhteşem bir gösteri de izleyenleri bekliyor.
İkbal gürpınar sizin sesiniz, soluğunuz olmak için hayatın içindenle sizlerle. Farklı hayatları, öyküleri, ekranlara getiren ikballe hayatın içinden sizlerin ekrandaki sesi olacak. Programda uzman konuklarla her gün değişik konularda aydınlatıcı bilgiler ekrana taşınacak. İkballe hayatın içindenle her sabah ekranda sevinci, hüznü, mutluluğu ve umudu paylaşmaya hazır olun.
Programda ayrıca her şehirden gelinlik kızların çeyizleri sergilenecek ve birbirinden güzel seçilmiş çeyizler stüdyoda izleyicilerin beğenisine sunulacak. Evlilik sevincini buruk yaşayanlar, gelinlik giyemeyenler, kına gecesi yapamayan çiftler hasretini çektikleri beyaz gelinliği ikballe hayatın içindende giyecek, kına gecesi yapacak ve mutluluklarını izleyiciyle paylaşacaklar. Çiftlerin mutluluğuna ortak olmak istiyorsanız kanal 7’de ikballe hayatın içindeni sakın kaçırmayın.
cnm benden 3000 salavat 200 ayetel kürsi bizim için de dua etmenizi istiyorum.ALLAH kabul etsin bizede nasip olur inşallah
Selamün Aleyküm İkbal Hanım.Ben Bahar Bilen.
Size öncelikle hayırlı yolculuklar dilerim.Sağ salim gidip dönmenizi arzu ederim.Bizlere de bu fırsatı verdiğiniz için ayrıca Teşekkür ederim.Bende Acizane 5000 Salavat getirdimve Sizin yanınıza gönderiyorum.Siz kime ulaştıracağınızı benden iyi biliyorsunuz.ALLAH selamet versin.Cevabınızı Eşimin mail adresine yollarsanız da ayrıca beni çooooooook mutlu edersiniz.Şimdiden çokteşekkür ederiiiiiimmmm…
merhaba ikbal abla ben urfadan türkan 1000 salavat ı şerife gönderiyorum efendimize. salavatlarımızı ve selamlarımızı ulaştırmaya vesile olduğunuz için rabbim dualarınızı kabuletsin bizleride dualarınızda unutmazsanız çok seviniriz selametle
Merhaba ikbal hanın 71 bin kelimeyi tevhid, 5 bin salavat-ı şerife ,1000 ıhlas serif gönderiyorum dualarımız izinle dualarınızı eksik etmeyin Allaha emanet olun
ikbal ablacigim ALLAH kabul eder insallah ben ülker erek ve annem nazile gündogandan 500er yani 1000 salavati serife ikimizden gönderiyoruz.allah kabul etsin peygamber efendimize sizin araciliginizla cok selam gönderiyoruz.allah sizden razi olsun.öpüyorum sizi bizim icin hayirli dua ederseniz allah razi olsun .
SAYIN İKBAL HANIM,
Ben Bilge AÇIKGÖZ. Size Yozgat-Kadı şehrinden yazıyorum. Umrede dualamanız için ben ve kayınvalidem dualar ediyoruz.Ben 5000 tane SALAVAT-I ŞERİF,4000 tane LA İLAHE İLLALLAH çektim.8 tane YASİN-İ ŞERİF okudum.Kayınvalidem 3800 tane SALAVAT-I ŞERİF,1700 tane LA İLAHE İLLALLAH çekti.100 tanede ihlas çekti.İkbal abla ben 24 yaşındayım umrede bizim içinde dua ederseniz çok sevinirim.Benim 2,5 yaşında bir kızım var ve 3 aylık hamileyim çocuklarım ve ailem içinde dua eder misin? Umrenizin kabul olması dileğiyle………Saygılarımla
SAYIN İKBAL HANIM,
Ben Bilge AÇIKGÖZ. Size Yozgat-Kadışehrinden yazıyorum. Umrede dualamanız için ben ve kayınvalidem dualar ediyoruz.Ben 5000 tane SALAVAT-I ŞERİF,4000 tane LA İLAHE İLLALLAH çektim.8 tane YASİN-İ ŞERİF okudum.Kayınvalidem 3800 tane SALAVAT-I ŞERİF,1700 tane LA İLAHE İLLALLAH çekti.100 tanede ihlas çekti.İkbal abla ben 24 yaşındayım umrede bizim içinde dua ederseniz çok sevinirim.Benim 2,5 yaşında bir kızım var ve 3 aylık hamileyim çocuklarım ve ailem içinde dua eder misin? Umrenizin kabul olması dileğiyle………Saygılarımla