GenelSaç modelleri

2018 Saç Modelleri

2018 Yaz aylarına girmek üzereyiz. Ünlüler yeni sezona yeni saç modelleri ile giriyorlar. 2018 saç modelleri arasında ağırlıklı olarak kısa modelleri çok fazla görmekteyiz. Yaz ayları için hem çok pratik olan hem de sıcaklardan bunalanlar için en ideal saç tipi olan kısa saç modelleri ile çok fazla karşılaşacakmışız gibi görünüyor.

Özellik yıl kısa saç modellerinin öncüsü olan Gülben Ergen tarzını gösterebiliriz. Farklı kesim şekillerini tek bir saçta ortaya çıkaran ünlü sanatçı, böylelikle kısa saçın ne kadar farklı kullanabildiğini gösterdi ve en son moda haline getirdi.

Saç modelleri 2018 renkleri arasında ise tekrar açık saçlar moda olmuşa benziyor. Geçen yıllar daha koyu kullanılan saç renkleri bu yıl sarı ve bal rengine döndü ve kadınları daha çekici hale getirmeyi başardı. Eğer sizler ilk defa açık renk kullanacak iseniz, kademeli geçiş yapabilir ve kendinizi yavaş yavaş alıştırabilirsiniz.

2018 saç modellerinin arasında kullanılan bir diğer model ise kâküller. Bu yıl geri dönen perçemler gerek kısa saç modellerinde, gerek ise uzun saç modellerinde kullanılabilir. Rahatlıkla her saça ve her renge uyum sağlayan kâküller hem kolay kullanım sunuyor hem de saçların daha bakımlı durmasını sağlıyor. Yapacağınız düzleştirici ürünler ile sizlerde her daim bakımlı saçlara sahip olabilirsiniz. bu yıl trend sizden sorulsun ve saçlarınız tarzınızı yansıtmayı başarsın.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Yeliz dedi ki:

    Bu saç modelleri harikaaa… Özellikle topuz saç modelleri çok hoşuma gitti. Bu ünlülerin geçen seneki saç modelleri de güzelmiş aslında ama bu yılki saç modelleri daha güzel.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu